Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix kondigt data voor drie series aan, waaronder Marco Polo

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 9:22 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft de releasedata van drie series aangekondigd. Zo weten we nu onder andere wanneer het tweede seizoen van Marco Polo te zien is. Ook de series The Crown en Marseilles zullen dit jaar nog op de videostreamingdienst verschijnen.

Marco Polo en meer te zien op Netflix dit jaar

Netflix heeft de releasedata van drie verschillende series aangekondigd tijdens een evenement in Parijs. Het tweede seizoen van Marco Polo verschijnt op 1 juli op de videostreamingdienst en zal volledig te zien zijn in 4K. In de onderstaande trailer kun je een voorproefje krijgen van de nieuwe avonturen die Polo te wachten staat. Ook weten we nu wanneer de duurste show ooit van de streamingdienst te zien zal zijn: The Crown zal namelijk vanaf 4 november 2016 bekeken kunnen worden – een serie Queen Elizabeth II.

De trailer voor The Crown geeft de impressie dat we te maken hebben met een soort crossover van Game of Thrones en Downtown Abbey. Deze nieuwe Britse dramaserie zou nog wel eens een mooie vervanger kunnen worden voor de laatstgenoemde, aangezien die serie er na zes seizoenen mee stopt. Op 5 mei verschijnt er nog een spannende dramaserie op Netflix, namelijk Marseilles. Deze serie gaat over een (vies) politiek spel in de gelijknamige stad, waar mensen aan de macht proberen te komen als de burgemeester.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans de groot
    12 april, 2016 om 14:09

    Mavo Polo 1 e seizoen gezien vond het matig. Dus ik hK AF.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.