Logitech brengt Harmony-app voor Android TV uit

26 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Harmony-Android-TV

Logitech, bekend van onder meer de universele afstandsbedieningen, heeft een Harmony-app voor Android TV uitgebracht. De app, welke momenteel nog in beta-fase verkeert, maakt het mogelijk andere apparaten in huis direct vanaf je Android TV te bedienen, zonder de afstandsbedieningen of apps erbij te zoeken.

De Harmony-app van Logitech is in de Google Play Store te vinden en kan gratis op je Android TV geïnstalleerd worden. Voor een optimale en volledige werking is ook de Harmony Hub van Logitech vereist. Deze accessoire, welke normaal gesproken ingezet wordt om al je apparaten middels een mobiele app of afstandsbediening te bedienen, maakt de communicatie tussen de tv en onder meer lampen, thermostaten, consoles en andere apparaten mogelijk.

De Harmony-app maakt het mogelijk alles van je home cinema-systeem te bedienen, waaronder bijvoorbeeld het volume en het veranderen van de input. Maar, de activiteiten zijn het mooist want hiermee kun je diverse apparaten tegelijkertijd bedienen. Zo kun je middels de ‘Movie Night’ activiteit de lichten laten dimmen en je benodigde apparaten laten opstarten. De ‘Good Morning’ activiteit kan de verlichting inschakelen, je (slimme) koffiemachine activeren en je favoriete radiostation opzetten.

De Logitech Harmony-app voor Android TV is gratis via onderstaande link te downloaden uit de Google Play Store.

Logitech Harmony

Reacties (0)