Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Google Play Music krijgt Podcasts op 18 april’

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2016, 9:38 CategorieStreamingdiensten

Het zou binnen nu en enkele dagen mogelijk moeten zijn ook naar podcasts te kunnen luisteren binnen de apps van Google Play Music. Dat de podcastfunctie binnen Play Music ‘binnenkort gelanceerd wordt’, wordt al sinds oktober geroepen – maar nu meldt Google het zelf.

Luisteren naar podcasts binnen Google Play Music

Binnenkort is het mogelijk naar podcasts te luisteren binnen de apps van Google Play Music. Nee, het gaat hier niet om een verlate 1 april-grap. Het nieuws dat de podcastfunctie ‘binnenkort gelanceerd wordt’, wordt al sinds oktober 2015 geroepen. Maar ditmaal is het Google die de melding maakt en dat verandert de zaak natuurlijk. Google meldt namelijk dat Play Music vanaf 18 april 2016 ook podcast zal gaan aanbieden. In de mail waarin dit nieuws staat, staat tevens ook dat het nieuws nog onder embargo is – dat embargo is inmiddels gebroken.

In de afgelopen maanden is er veel te doen geweest omtrent Podcasts voor Google Play Music. Niet alleen dook de feature zo nu en dan bij iemand op in de app, mogelijk om de functie te testen, ook wordt er al maanden geroepen dat de feature ‘snel gelanceerd’ wordt. Het wachten was dan ook op het officiële woord. Google zelf heeft nog niets via een officiële reactie naar buiten gebracht, maar het lijkt er nu toch echt op dat de podcast-functie binnenkort gelanceerd wordt. Vanaf maandag zou de feature live moeten zijn binnen de apps, dus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.