Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Game of Thrones is vernieuwd voor een zevende seizoen

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 9:33 CategorieStreamingdiensten

Het is geen verrassing meer, maar HBO heeft officieel via Twitter bekendgemaakt dat de serie Game of Thrones wordt voorzien van een zevende seizoen. Aanstaande zondag begint het zesde seizoen van deze razend populaire serie.

Game of Thrones krijgt een zevende seizoen

Het zal voor de kijkers van Game of Thrones geen verrassing zijn: de serie wordt voorzien van een zevende seizoen. Dat heeft de betaalzender en videostreamingdienst HBO bekendgemaakt via Twitter. Deze razend populaire serie is aanstaande zondag terug met de eerste aflevering van seizoen zes, die toen episodes zal krijgen. De vraag is nog maar of het zevende seizoen ook van datzelfde aantal zal worden voorzien, omdat de seriemakers hebben gezegd dat er wellicht nog maar dertien afleveringen te maken zijn met de huidige verhalen.

En dat terwijl HBO de seriemakers en de schrijver van de boeken, George R. R. Martin, carte blanche heeft gegeven – ze mogen ze lang als mogelijk doorgaan. De verwachting is dat zowel het zevende als het achtste seizoen zes of zeven afleveringen krijgen. Maar, zo hebben de makers ook al aangegeven, niets staat momenteel vast, dus het kan nog veranderen. Daarnaast heeft Martin nog een lange weg te gaan met het schrijven van de resterende boeken, dus wie weet welke verhalen er nog worden bedacht voor Game of Thrones.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.