Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De B&O BeoPlay A1 is een kleine en betaalbare bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2016, 17:29 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen kennen we met name van de duurdere apparatuur, waaronder stijlvolle televisies. Maar, het bedrijf heeft sinds deze week ook een ‘betaalbaar’ product in het assortiment. B&O komt namelijk met de BeoPlay A1, een compacte en draagbare Bluetooth-speaker die voor 199 Britse ponden over de toonbank gaat.

De BeoPlay A1 valt net onder de vorig jaar gelanceerde A2 draagbare speaker. Het nieuwe model heeft een aluminium dome-design, is water- en stofbestendig en komt met een lederen band. Het hele idee is dat je de A1 in je hand kunt meedragen of eenvoudig in een tas kunt plaatsen. De speaker beschikt over knoppen die niet per ongeluk ingedrukt kunnen worden dus de muziek begint niet ineens in je tas te spelen.

BeoPlay-A1

Verder komt de BeoPlay A1 met een usb type-c-poort voor het opladen, een 3.5mm-poort voor het koppelen van een mediaspeler en een knop waarmee direct verbinding wordt gemaakt met het apparaat waar voor het laatst verbinding mee werd gemaakt. De A1 beschikt over een 2.200mAh accu waarmee je ongeveer 24 uur muziek kunt luisteren voordat de speaker weer aan de lader moet.

Onder de motorkap zien we een 20mm tweeter en een 9cm driver terug, vergezeld door een microfoon waarmee je telefoongesprekken kunt voeren. Ook is er multiroom-ondersteuning aan boord. Je kunt twee A1’s met elkaar koppelen dankzij de BeoPlay-app voor Android en iOS. De BeoPlay A1 komt in een groene en zilveren variant, voor een prijs van 199 Britse ponden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.