Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #44

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende dramafilm The Blind Side met Sandra Bullock.

The Blind Side

The Blind Side is een sportfilm gebaseerd op waargebeurde verhalen, met in de hoofdrol Sandra Bullock. In deze film speelt ze een sterke vrouw en moeder, die de jongen Michael op straat tegenkomt in het donker. Hij heeft het koud en was voornemens ergens op de stoep te gaan slapen, maar dat wil het personage van Bullock niet. Ze neemt hem voor een nacht in huis. De volgende ochtend probeert Michael te vertrekken, maar dat lukt hem niet. Als Bullock hem dan vraagt te blijven voor Thanksgiving, wordt Michael langzaamaan een lid van de familie.


Patton Oswalt: Talking for Clapping

Op het podium in San Francisco praat komiek en acteur Patton Oswalt onder andere over bejaarden en hun medicijnen, zijn slechtste optreden, homofeesten en een vreselijke verjaardagsclown. Oswalt staat bekend om zijn verschillende rollen, onder andere in de komedieserie The King of Queens en recenter zijn rol in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. De show duurt iets langer dan een uur, waarin Oswalt je met zijn logica en droge humor probeert te overtuigen van zijn standpunten. En als het hem dat niet lukt, dan heb je in elk geval goed gelachen.

The Town

The Town is ook een dramafilm, ditmaal geregisseerd door Ben Affleck. Het is een film gebaseerd op het boek Prince of Thieves, waarin bankrover Doug en zijn onrustige partner in de problemen komen wanneer Doug verliefd wordt op Claire, de gegijzelde bankmanager. The Town was één van de eerste films waar filmliefhebbers echt kennismaakten met Affleck, die tot dan toe wisselende rollen heeft gespeeld in films van wisselende kwaliteit. Daarnaast wordt het plot van de film omgeschreven als ontzettend meeslepend – een ware aanrader, dus.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.