Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #43

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het volledige tweede seizoen van Better Call Saul.

Better Call Saul (twee seizoenen)

Wellicht ken je Saul Goodman, gespeeld door Bob Odenkirk, als de louche advocaat uit de serie Breaking Bad. Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad, waarin Odenkirk dezelfde rol vertolkt. Seizoen één is al in z’n geheel op Netflix te zien en seizoen twee is deze week van start gegaan, nu de eerste aflevering is gelanceerd. De volgende aflevering verschijnt over een week. In Better Call Saul zien we hoe erg het een gedreven advocaat tegen kan zitten in het leven, terwijl hij zijn hoofd boven water probeert te houden.

The Pixar Story

The Pixar Story is een documentaire over het succes van de filmstudio Pixar. De docu neemt je mee door een reis in de tijd, van de eerste jaren van de animatiestudio, naar het succes van de film Toy Story, langs de relatie die die heeft met Disney en de opmerkelijke serie van acht achtereenvolgende hits die het bedrijf heeft geanimeerd. Onder andere John Lasseter, Ed Catmull en Steve Jobs hebben hun bijdrage geleverd aan deze documentaire. The Pixar Story stamt alweer uit 2007, maar is nog steeds een mooie kijk in de keuken van de succesvolle studio.

Orphan Black (seizoen vier, aflevering één en twee)

Vorige week hadden we deze topper op Netflix gemist: Orphan Black is terug op de videostreamingdienst. Elke vrijdagochtend om negen uur verschijnt er een nieuwe aflevering van deze spannende serie waarin vaak niets is wat het lijkt. Het begon nu vier jaar geleden: Sarah is getuige van de zelfmoord van haar dubbelgangster en neemt de identiteit van de overledene aan. Opeens gaat er een wereld aan geheimen voor haar open, want er blijken meerdere dubbelgangers in het spel te zijn. In het vierde seizoen is de serie terug van weggeweest.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.