Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #42

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de spannende en vooral enge horrorfilm Hush.

Hush

Hush is een horrorfilm zoals ze niet vaak meer gemaakt worden. Het gaat over een dove vrouw die leeft in een afgelegen huis, die te maken krijgt met een moordenaar die volledig in controle is. Hush is niet zo’n horrorfilm waar er een hoop actie is en de scenes elkaar in een rap tempo afwisselen. Nee, deze film neemt de tijd voor de opbouw, maar is desondanks alles behalve een trage film. Deze film wordt vergeleken met The Strangers uit 2008, omdat het concept overeenkomt: de moordenaar heeft volledig de controle en dat levert een hoop spanning op.

Age of Champions

In deze documentaire zien we hoe enkele mensen zich voorbereiden op een speciaal soort Spelen: de 2009 National Senior Games. We zien een honderd jaar oude man tennis spelen, broers van in de tachtig baantjes trekken, een weduwnaar zijn heil vinden in het trainen van zijn lichaam en zijn rivaal, een man van 86 die gespecialiseerd is in atletiek, zijn zinnen gezet hebben op het wereldrecord polsstokspringen van mensen boven de tachtig. Tussen de beelden door vertellen de familieleden wat ze van die sportieve gedrag van hun familieleden vinden.

Ajin

Netflix zet zijn inzet op anime door deze week met de introductie van een redelijk nieuwe serie, genaamd Ajin. Het verhaal gaat over een jongen genaamd Kei Nagai, die ontdekt dat hij een onsterfelijke Ajin is. Hij wordt daardoor ineens gezocht door de politie, omdat Ajins worden beschouwd als criminelen. Dat doet de overheid om ervoor te zorgen dat ze gemakkelijk opgespoord en opgepakt kunnen worden, zodat ze daarna aan de wetenschap kunnen worden gegeven. Het bronmateriaal, de manga, wordt veelal geprezen om zijn verhaal.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.