Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #41

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere de grappige superheldenfilm Ant-Man.

Ant-Man

Het is geen geheim dat Marvel en Netflix een nauw samenwerkingsverband hebben, kijkende naar de hitseries Daredevil en Jessica Jones, en met nog een serie, op komst genaamd Luke Cage, die in september verschijnt. Daarnaast hebben Marvel en Netflix ook een goede samenwerking op het gebied van nieuwe filmreleases. Zo is de film Ant-Man nu al te zien op de videostreamingdienst. In deze film zien we, op een komische manier, hoe een crimineel verandert in een superheld, met de hulp van de man die eerst deze superheld belichaamde.

Rick and Morty (één seizoen)

De tekenfilmserie Rick and Morty heeft in korte tijd veel harten voor zich weten te winnen. Dat doet het niet met zijn simpele tekenstijl, maar met een flinke dosis humor, waar de term meta een groot onderdeel van uitmaakt. Wanneer je kijkt naar de onderstaande trailer, dan weet je al direct wat je te wachten staan. In deze serie maken we kennis met se briljante Rick, die zijn kleinzoon meesleurt voor wilde escapades in andere werelden en dimensies. Elke aflevering voelt aan alsof het een kleine science fiction avonturenfilm is.

Shadowhunters: Mortal Instruments (één seizoen)

Vanaf nu staat het complete eerste seizoen van Shadowhunters: Mortal Instruments op Netflix. Mocht de titel ‘Mortal Instruments’ je al bekend voorkomen, dan kan dat kloppen. Shadowhunters is namelijk gebaseerd op hetzelfde boek waar in 2013 ook al een film over was gemaakt. In deze serie leert hoofdrolspeelster Clary Fray dat ze een soort mens-engel hybride is en dat ze de taak heeft op demonen te jagen. Nadat haar moeder is ontvoerd door een foute Shadowhunter, bundelt ze haar eigenschappen met een groep andere Shadowhunters.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.