Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #40

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het verhaal van Dracula Untold.

Dracula Untold

De jonge heer Vlad leeft een vredig leven met zijn gezin, als heerser van een klein koninkrijk. Maar wanneer een Turkse krijgsheer de boel komt verstoren met zijn belachelijke eisen (hij wil duizend jonge jongens voor zijn leger, plus de zoon van Vlad), gaat de beste man op zoek naar een oeroud kwaad waar het volk dat hij beschermt, bang voor is. Vlad heeft deze krachten echter nodig om zichzelf, zijn gezin en iedereen in het koninkrijk te beschermen. Deze film had het begin moeten zijn van Universal Studio’s Monsters Universe.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street, met in de hoofdrollen Leonardo diCaprio, Jonah Hill en Margot Robbie, vertelt het verhaal van beurshandelaar Jordan Belfort en hoe hij uiteindelijk 22 maanden achter de tralies belandde. We zien hoe Belfort vanuit het niets zijn rijkdom en welzijn opbouwt. Maar niet lang daarna komt de man in aanraking met criminaliteit, corruptie en de overheid die hem op het spoor is. In deze film wordt precies 569 keer gevloekt met het woord f*ck – de meeste aantal keren in een mainstream film dat geen documentaire is.

Cabaretshows

In de afgelopen week heeft Netflix ook een gigantisch aantal cabaretshows toegevoegd aan het groeiende assortiment. Tenminste, dat is wat de dienst ons wil laten geloven. Veel van deze shows stonden eerder al op de streamingdienst. Dit betekent dat de licenties waarschijnlijk zijn verlengd, waardoor we er nog langer naar kunnen kijken. Gelukkig zijn er ook nieuwe shows toegevoegd. Het gaat om zowel Nederlands- en Engelstalige shows, van onder meer Kevin Hart, Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt en Herman Vinkers.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.