Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AMD: Er verschijnt tenminste één console binnen een jaar

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2016, 9:40 CategorieGaming

De bestuursvoorzitter van AMD heeft bekendgemaakt dat er binnen nu en een jaar tenminste één nieuwe spelcomputer zal verschijnen. De beste vrouw heeft (je zou bijna willen zeggen: vanzelfsprekend) niet bekendgemaakt welke fabrikant hiervoor verantwoordelijk zal zijn.

AMD: Binnen nu en een jaar een nieuwe console

De bestuursvoorzitter van chipfabrikant AMD, Lisa Su, heeft aan investeerders laten weten dat er binnen nu en een jaar tenminste één nieuwe console (spelcomputer) op de markt wordt uitgebracht. Daarnaast is naar buitengekomen dat het bedrijf ook twee andere grote bestellingen heeft binnengesleept, die ook te maken hebben met spelcomputers. De ceo heeft uiteraard niet bekendgemaakt welke console er binnenkort zal verschijnen, maar de kans is aannemelijk dat het de NEO PS4 is waar we tot op heden al veel over hebben gehoord.

Maar dat is niet het enige gerucht in het land der spelcomputers, aangezien Microsoft ook zou werken aan een nieuw design (met betere hardware) voor de Xbox One, terwijl Nintendo zichzelf klaarmaakt voor de productie van de Nintendo NX. Eén van de console zal in elk geval voor het einde van 2016 worden uitgebracht, terwijl een tweede wordt verwacht in 2017. Over de derde is helaas niets bekend. Het is nu wachten op de officiële aankondigen van de grote drie, maar met tal van gamebeurzen voor de deur, moet dit geen probleem zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.