Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Afbeelding onaangekondigde Philips 8801-serie duikt op

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2016, 13:38 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft begin dit jaar weer een groot aantal nieuwe tv’s aangekondigd, waaronder de topmodellen in de 8901-serie. Er lijkt echter nog een serie hieronder te komen want er zijn afbeeldingen van de nog onaangekondigde Philips 8801-serie opgedoken.

Onze Italiaanse collega’s van HDBlog hebben afbeeldingen van de Philips 8801-serie in handen gekregen. Er is echter maar weinig bekend over dit nieuwe model. Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat de tv’s in deze serie beschikken over de afneembare luidsprekers aan de zijkanten die we ook in de 8601-serie terugzagen, plus de chromen draadvoeten die we in de 8901-serie terugzien. Het lijkt dus een model te worden dat net tussen de twee series invalt.

We weten in ieder geval dat de 8801-modellen komen met een afstandsbediening die beschikt over een t0uchpad en qwerty-toetsenbord aan de achterzijde, Android TV-software als smart tv-platform, een lcd-paneel met led-verlichting en de Ambilight-technologie waarbij led’s aan de zijden voor licht-effecten zorgen.

De 8801-serie bestaat uit een 55-inch en een 65-inch variant. Zodra TP Vision deze modellen officieel aankondigt lees je het natuurlijk hier.

Lees ook onze Philips 65PUS8901 lcd led tv review en bekijk de complete Philips 2016 lcd led tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.