Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Acer kondigt de Predator Z850 gaming-projector aan

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2016, 10:43 CategorieProjectors

Acer kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van haar Predator Z850 gaming-projector. De Z850 biedt een 24:9 ultra-wide HD-resolutie (1920 x 720) aan en is vanaf april verkrijgbaar vanaf 5999 euro

Dit is de Acer Predator Z850-projector

Acer kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van haar Predator Z850 gaming-projector. De Predator Z850-projector is de eerste ultra-brede HD-laserprojector die speciaal is ontworpen voor gamen. Of men nu vijanden besluipt in de jungle of het moederschip verdedigt tegen buitenaardse indringers, de 24:9 ultra-wide HD-resolutie (1920 bij 720 pixels) beheerst het slagveld als nooit tevoren en geeft spelers een breder beeld in vergelijking met traditionele 16:9 schermresoluties; tot vijftig procent meer (onduidelijk is wat dit met de beeldkwaliteit doet).

acer-predator-z850-projector-achterkant

Dankzij de spiegelloze ultra-short-throw-technologie projecteert de Predator Z850 een 120-inch (305 cm) scherm vanaf een korte afstand van 18,5 inch (47 cm). Dit betekent geen hinderlijke schaduwen meer op cruciale momenten tijdens het gamen. Een bovenop gemonteerde lens en verstelbare poten zorgen voor een moeiteloze plaatsing zonder boren of montage. Ook kan de projector zonder af te koelen direct na gebruik worden ingepakt (handig voor LAN-party’s) en wordt na een tijd om veiligheidsredenen automatisch uitgeschakeld.

De laserdiode van de Predator Z850 beschikt over heldere beelden tot drieduizend lumen met een breed kleurenspectrum. Met een zeer hoog contrastverhouding van 100.000:1 biedt deze projector levendige beelden met in diep zwart met heldere wittinten, zelfs bij grote schermformaten. Bovendien gaat de laserdiodelamp maar liefst dertigduizend uur mee (in de ECO-modus, aldus de fabrikant), terwijl Acer ColorBoost3D de kleurprestaties verbetert voor zowel 2D- als 3D-beelden en Acer ColorSafe II kleurvervaging elimineert.

Prijs en beschikbaarheid

Koppel de Predator Z850 aan een optionele Wireless HD-Kit voor een 1080p draadloze streaming zonder dataverlies. Dit houdt de woonkamer opgeruimd zonder storende kabels. De Acer Predator Z850 is vanaf april verkrijgbaar vanaf 5999 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.