Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo lanceert Kijk met Twitter-dienst voor Horizon

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 11:51 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft vandaag de Kijk met Twitter-app in Nederland gelanceerd. Met de app – die samen met Twitter ontwikkeld is – kunnen kijkers de tien meest trending live programma’s volgen met in hetzelfde scherm.

Kijk met Twitter naar je tv-programma’s met Horizon van Ziggo

Ziggo heeft vandaag de Kijk met Twitter-app gelanceerd. Met de app – die samen met Twitter ontwikkeld is – kunnen kijkers de tien meest trending live programma’s volgen met in hetzelfde scherm de actuele tweets over dat programma. Volgens Ziggo willen steeds meer kijkers actief over hun favoriete programma’s communiceren en ook zien wat andere kijkers er over zeggen. De app is beschikbaar voor mensen met een Horizon Mediabox en is te vinden in het Mijn Media menu van de Horizon Mediabox onder het kopje Apps.

Wereldwijd gaat het grootste gedeelte van de openbare tweets op Twitter over TV-programma’s, veel Twitter-gebruikers gebruiken Twitter dan ook tijdens het tv-kijken. Niet eens altijd om er zelf over te praten, maar ook om te lezen wat anderen vinden van een programma of de mensen in het programma. Die combinatie van live programma’s en tweets legt een nieuwe dimensie over het traditionele tv-kijken. Voor die groep mensen wil Ziggo het gemakkelijker maken, door beide feeds bij elkaar te brengen op één scherm.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.