Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Xbox One krijgt optionele hardwareupgrades’

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 10:23 CategorieGaming

De baas van de Xbox-afdeling, Phil Spencer, heeft gehint naar de mogelijkheid dat Xbox One in de toekomst wordt voorzien van optionele hardwareupgrades. Microsoft is voornemens om een pc-achtige ervaring aan te bieden met de spelcomputer voor onder de televisie.

Gerucht: hardwareupgrades voor Xbox One onderweg

Phil Spencer, bij Microsoft verantwoordelijk voor onder meer Xbox, heeft gehint naar de mogelijkheid dat Xbox One in de toekomst wordt voorzien van hardwareupgrades. De Xbox moet straks een pc-achtige ervaring gaan aanbieden.

We can effectively feel a little bit more like we see on PC, where I can still go back and run my old Doom and Quake games that I used to play years ago.

Spencers plan bouwt voort op de ontwikkelingen rondom backward compatibility en het universele platform van Windows 10.

When you look at the console space, I believe we will see more hardware innovation in the console space than we’ve ever seen. You’ll actually see us come out with new hardware capability during a generation allowing the same games to run backward and forward compatible because we have a Universal Windows Application running on top of the Universal Windows Platform that allows us to focus more and more on hardware innovation without invalidating the games that run on that platform.

De Xbox-baas suggereert dat gamers de optie krijgen hardwareupgrades aan te schaffen, zodat ze bij blijven met de huidige technologieën. De games die al waren uitgebracht voor het platform, zouden dan moeten blijven werken. Mogelijk betekent dit dat Microsoft toch geen nieuwe Xbox zal uitbrengen, maar Spencer wilde daar niet op reageren.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.