Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xbox 360-spellen kopen op Xbox One straks mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 18:57 CategorieGaming

Binnenkort ben je ook in staat Xbox 360-spellen te kopen op Xbox One – alleen de spellen die backward compatible zijn dan, natuurlijk. Leden van het preview-programma kunnen de functie nu meteen uitproberen. Wanneer de update voor iedereen beschikbaar is, is niet bekend.

Update voor Xbox One alweer onderweg

Microsoft heeft aangekondigd wat we van de aankomende Xbox One-update mogen verwachten. Leden van het preview-programma kunnen al met de nieuwste features aan de slag. Eén van die nieuwe features is de mogelijkheid Xbox 360-spellen aan te schaffen of te downloaden (wanneer je ze al hebt gekocht) via de winkel op Xbox One, zodat je dat niet meer via de 360 of de website hoeft te doen. Daarnaast krijgen de streamers via Twitch de mogelijkheid ook de audio van party members uit te zenden – nu gebruiken de meesten daarvoor Skype via pc.

Verder wil Microsoft nog een aantal dingen introduceren in de nieuwe update.

  • Audio van een party wordt nu nog alleen door een headset of een speaker gestuurd. Straks kun je instellen dat de audio via allebei wordt uitgezonden.
  • Party’s kunnen straks met zestien man worden gehouden, in plaats van twaalf.
  • Videomakers krijgen de optie langere video’s op te nemen. Nu is dat nog dertig seconden op de snelle manier, maar dat wordt uitgebreid naar 45 seconden, één minuut, drie minuten en vijf minuten. Ook kun je nog steeds dertig of zelfs vijftien seconden opnemen.
  • De achievements worden in de Xbox Guide verwerkt en zullen dus zonder losse app zichtbaar worden.

Leden van het preview-programma kunnen de update nu verwachten. Mogelijk komen deze features later deze maand naar iedereen op Xbox One. Lees hier alles over backward compatibility op Xbox One.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.