Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Universele Windows-apps verschijnen deze maand voor Xbox’

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2016, 9:25 CategorieGaming

Xbox-baas Phil Spencer heeft laten weten dat we later deze maand meer leren over de universele Windows-apps die naar Xbox One zouden moeten komen. Op 30 maart organiseer Microsoft een nieuwe Build en daar komen we meer te weten over de apps.

Universele apps voor Xbox One dan eindelijk onderweg?

Waarschijnlijk zal Microsoft later deze maand laten zien wat het in petto heeft wat de universele apps voor Xbox One betreft. Bronnen die bekend zijn met de plannen van het bedrijf uit Redmond hebben aan de website The Verge laten weten dat eind deze maand niet alleen de eerste apps voor het platform worden getoond, ook zal dat platform dan eindelijk opengegooid worden voor andere ontwikkelaars. Dit zou moeten gaan gebeuren tijdens de Build 2016-conferentie in San Francisco, een door Microsoft georganiseerd evenement.

Xbox-baas Phil Spencer heeft ook via Twitter laten weten dat er aan het einde van deze maand meer informatie bekendgemaakt wordt over het universele appsplatform voor Xbox One. Het is nu al meer dan een jaar geleden sinds Microsoft de eerste universele app voor de spelcomputer heeft laten zien; maar tot op heden zijn alle apps voor het gameplatform niet onderdeel van het universele programma van Windows 10 (ondanks het feit dat de console wel op Windows 10 draait). Universele apps draaien op pc’s, smartphones en Xbox One.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.