Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Synology kondigt nieuwe NAS DS216j aan

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 9:20 CategorieThuisnetwerk

Synology heeft een nieuwe NAS aangekondigd voor de mensen op budget: de DS216J. Het apparaat biedt ruimte aan voor twee harde schijven en heeft een adviesprijs van rond de 175 euro meegekregen van de fabrikant.

Synology DS216j: NAS voor de mensen op budget

Synology heeft een nieuwe NAS aangekondigd: de DS216j. Dit is een instapmodel en biedt consumenten de kans aan een NAS voor een lagere prijs in huis te nemen. Het apparaat, waarmee je bestanden kunt opslaan en multimedia kunt afspelen, heeft onder de motorkap een Marvell Armada 385 88F6820 dualcore-processor, geklokt op 1,0GHz. Daarnaast is er 512MB DDR3-werkgeheugen aanwezig. Verwacht dus niet dat je een snelheidsmonster in huis haalt, maar je kunt er zeker wel je films en muziek mee afspelen.

De DS216j biedt de gebruiker een leesnelheid van 112,75 MB per seconden en een schrijfsnelheid van 97,6 MB. 4K-films transcoderen met dit apparaat zal echter niet lukken, daarvoor heb je een duurder model nodig. De twee harde schrijven, van het 3,5″-formaat, kunnen maximaal 8TB aan data dragen. Verder zijn er twee usb 3.0-poorten aanwezig en heb je de mogelijkheid de led-lampjes aan de voorkant aan te passen qua helderheid. De nieuwe Synology DiskStation is vanaf nu verkrijgbaar in de (online) winkel voor een adviesprijs van 175 euro.

Lees ook onze recensie van de Synology DiskStation DS214play.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.