Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Synology brengt DS Video uit voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2016, 12:51 CategorieMediaspelers

Synology heeft bekendgemaakt dat iedereen met een nieuwe Apple TV vanaf nu in staat is om DS Video te downloaden. De app staat gratis is de App Store. Met de applicatie ben je in staat video’s af te spelen die je hebt opgeslagen op de NAS in het netwerk.

Download DS Video voor Apple TV

Synology heeft een nieuwe app uitgebracht voor Apple TV, namelijk DS Video. Met deze applicatie kun je de video’s afspelen die staan opgeslagen op je NAS van hetzelfde merk. De DS Video-app treedt daarmee in de voetsporen van andere populaire applicaties, zoals de Plex- en VLC-apps. Het is zelfs mogelijk om videobestanden af te spelen die aanvankelijk niet worden ondersteund door Apple TV, omdat de DS Video-app zelf in staat is video’s om te zetten. Daarnaast is er ondersteuning voor AC3-audio en natuurlijk de meegeleverde ondertiteling.

Het navigeren door de app moet ook heel simpel zijn, omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende, overzichtelijke secties. DS Video zal ook zelf informatie van het internet halen en deze toevoegen aan de pagina van de film of serie, zodat je altijd een mooi overzicht op het televisiescherm gepresenteerd krijgt. Om gebruik te kunnen maken van de DS Video-app, dien je wel versie 1.5 van Synology’s Video Station op de NAS te hebben geïnstalleerd. Je vindt de app vanaf nu in de App Store, waar je hem gratis kunt downloaden voor Apple TV.

Lees hier meer over de NAS en check ook onze recensie van de Synology DS214play NAS DiskStation.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.