Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony levert PlayStation TV niet meer

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 10:14 CategorieGaming

Sony heeft in een reactie laten weten de PlayStation TV niet meer te gaan leveren in Europa. Dat doet het bedrijf al niet meer sinds het einde van 2015. Ook Amerika moet het voortaan zonder doen. Wel wordt het apparaatje nog steeds verkocht in Azië.

PlayStation TV wordt niet meer geleverd

Na twee korte jaren in de winkels te hebben gelegen, maakt Sony deze week officieel bekend dat de PlayStation TV niet meer wordt geleverd in zowel Amerika als Europa. Een vertegenwoordiger van Sony liet aan de website CNET het volgende weten.

PS TV shipments were terminated at the end of 2015 in SCEA [Sony Computer Entertainment America] and SCEE [Sony Computer Entertainment Europe]. Shipment is still continuing in SCEAsia (as of the end of February, 2016), and we have nothing to announce regarding the timing of termination.

De PlayStation TV werd in de markt gezet als een handig apparaatje waarmee je onder meer je games kon streamen vanaf bijvoorbeeld de huiskamer naar de slaapkamer. Je zou dan je DualSock-controller kunnen meenemen en kunnen doorgaan met gamen terwijl iemand anders in huis dan tv kan kijken (waar ook de PlayStation 4 staat aangesloten). Helaas heeft onder meer een trage WiFi-verbinding er nu voor gezorgd dat het product geen succes is geworden en dat heeft Sony uiteindelijk doen besluiten het product niet meer te leveren.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.