Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips AudioBoost koptelefoon: tv-geluid luisteren zonder huisgenoten te storen

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2016, 14:09 CategorieLuidsprekers

Gibson Innovations introduceert vandaag de Philips AudioBoost draadloze TV koptelefoons, een oplossing die volgens de fabrikant vooral geschikt is voor ouderen. 

Ouderen kunnen het geluid van hun tv verbeteren zonder ingewikkelde set up en zonder dat het volume van de tv hard moet staan. Het volume van de Philips AudioBoost (SSC5001) kun je namelijk per oor aanpassen. Daardoor kan de tv in menig huishouden weer op een normaal volume en kan iedereen op een voor hem of haar fijn volume luisteren en kijken. De lichtgewicht koptelefoon is volledig draadloos. Hij hangt als een stethoscoop in de oren dus de gebruiker kan alle kanten op. Door zijn ontwerp, kun je ook eenvoudig een bril dragen in combinatie met de koptelefoon. Je verbindt de transmitter met de RCA of optische poort van de tv. Iedere keer dat je vervolgens de koptelefoon draagt, gaat de auto tune-functie aan zodat hij het beste audiokanaal kiest. 

Philips-Audioboost-tv

De koptelefoon is ook beschikbaar als duo-versie. Hierbij krijg je twee aparte headsets. De batterij gaat tot 10 uur mee. Hij gaat automatisch aan als je hem in je oren doet en gaan ook automatisch weer uit als je hem afzet. Als je hem niet gebruikt, kun je hem in zijn docking station zetten zodat hij op kan laden. Alle tv’s met een digitale of analoge output kun je verbinden met de Philips Audioboost koptelefoon. De koptelefoons hebben een aanpasbare qualizer en kunnen geluid versterken zodat het geluidsniveau per oor aangepast kan worden. Tot vier Audioboost koptelefoons kunnen per transmitter verbonden worden aan een tv. 

De Philips AudioBoost koptelefoon (SSC5001 enkele headset, SSC5002 duo headset) kosten respectievelijk 199.99 en 299.99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.