Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nu kan iedereen 360-spellen op Xbox One aanschaffen

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2016, 18:33 CategorieGaming

Microsoft heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Xbox One, waardoor iedereen in staat is Xbox 360-spellen te kopen vanaf de spelcomputer. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn nog een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Download de update voor Xbox One nu

Aan het begin van deze maand bracht Microsoft een update uit voor de leden van het Preview-programma die een aantal handige features bevatten, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid Xbox 360-spellen te vinden en te kopen in de Xbox Store en het feit dat we nu met zestien man in een party tegelijkertijd kunnen spelen en chatten. Vanaf vandaag zijn die features ook verkrijgbaar voor de mensen buiten dat Preview-programma, aangezien Microsoft vandaag ook een update voor de rest van de Xbox One-bezitters heeft uitgebracht.

Naast de mogelijkheid Xbox 360-spellen te kopen die backward compatible zijn en dat iedereen nu met vier man extra in de party kan zitten (dat was eerst twaalf), kunnen populaire en fervente streamers nu ook de audio van de partychat meestreamen (voorheen moest dat via Skype gaan, bijvoorbeeld) – maar dan moet je wel streamen via de Twitch-applicatie. Daarnaast kun je nu gemakkelijk langere gameplayclips opnemen en zijn er nog een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd, zoals verbeterde precisie voor de thumbstick op de Elite-controller.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.