Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Muziekstreamingdienst Tidal heeft nu drie miljoen abonnees

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 20:31 CategorieStreamingdiensten

Tidal heeft middels een persbericht laten weten dat de dienst vanaf heden drie miljoen abonnees heeft. In juni vorig jaar waren dat er nog 900.000. Ondanks het feit dat alles tegen leek te zitten voor het bedrijf, lijkt het er toch op dat het op het goede pad zit.

Drie miljoen abonnees voor Tidal

Muziekstreamingdienst Tidal heeft middels een persbericht laten weten momenteel drie miljoen abonnees te hebben. In juni vorig jaar lag dat aantal nog op 900.00 stuks. Ongeveer 1,35 miljoen abonnees schijnen maandelijks 19,99 euro te betalen voor het hifi-abonnement, meldt de website Billboard. Deze explosieve groei van de streamingdienst overstijgt iedereens verwachtingen, maar blijkbaar heeft die toch geprofiteerd van exclusieve muziek van onder meer aandeelhouders Rihanna, Beyoncé en niemand minder dan Kanye West.

In korte tijd heeft Tidal er ook voor gezorgd dat het aantal tracks op de dienst de veertig miljoen heeft aangetikt en zijn er een aantal aandeelhouders bijgekomen: Lil Wayne, TIP, Indochine en Damian Marley. Inmiddels is de streamingdienst in handen van twintig artiesten. Ondanks het feit dat de muziekstreamingdienst zo’n beetje alles tegen had – met snel wisselend management, het gelekte album Anti van Rihanna en de verwarrende en uitgestelde release van West’s nieuwe album Life of Pablo – lijkt het bedrijf toch op het juiste pad te zitten.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans de groot
    29 maart, 2016 om 22:06

    Er komen nog steeds meer streaming diensten. Ik heb ook internet Radio op mijn receiver ik kan de hele wereld rond en dat is gratis. Waarom al die abonnementen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.