Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Mi TV 3S van Xiaomi is een 65 inch 4K-tv met gebogen scherm

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2016, 14:08 CategorieLcd en led tv's

Xiaomi heeft vanochtend tijdens een presentie in Beijing een nieuwe Ultra HD-televisie aangekondigd: de Mi TV 3S. De tv draait op Android TV van Google en kost, omgerekend, ongeveer 1200 euro.

Dit is de Mi TV 3S van Xiaomi met 4K en Android TV

Vandaag heeft Xiaomi de Mi TV 3S aangekondigd tijdens een presentatie in Beijing. Dit is een Android TV-televisie met een groot scherm van 65 inch (dat gemaakt is door Samsung) en slechts 5,9 millimeter dun is. Ter vergelijking: dat is dunner dan bijna alle smartphones van dit moment. Net zoals dit het geval was bij de TV 3 van de fabrikant, zal ook de 3S voorzien worden van een apparaat genaamd de Mi TV Bar. Dit is een extern kastje waar een hoop van de benodigde componenten in zitten, die tevens dient als een soundbar met zes speakers.

In de Mi TV Bar zit een Mstar-vlaggenschipprocessor, 2GB aan werkgeheugen en 8GB aan intern geheugen, evenals Bluetooth 4.1. Ook zorgt dit kastje ervoor dat de tv in staat is 4K-content in 60fps af te spelen. Daarnaast is er ondersteuning voor Dolby en DTS. In China zal het apparaat 8999 yuan kosten, wat omgerekend zo’n 1200 euro is. Voor dat bedrag krijg je de televisie en de benodigde en externe balk. Ook komt er een 43 inch-model uit, voor een prijs van bijna 250 euro uit. Of de televisies ook naar Nederland komen, is niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.