Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Meer Remote Play-functies in update voor PlayStation 4

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 13:27 CategorieGaming

Binnenkort krijgen gamers met een PlayStation 4 de kans om Remote Play ook op Windows of OS X te gebruiken, maakt Sony bekend op zijn eigen blog. Wanneer de update live gaat, is nog niet bekend. Wel gaat er morgen een gesloten bèta van start.

PlayStation 4 krijgt meer Remote Play-functies

Eind vorig jaar maakte Sony bekend meer Remote Play-functies beschikbaar te stellen voor PlayStation 4-eigenaren. En nu, begin maart, maakt het bedrijf bekend dat die functies met de volgende update voor de spelcomputer worden gelanceerd. Met de Remote Play-functie op PlayStation 4, één van de meest handige en ondergewaardeerde functies van de spelcomputer, zijn gebruikers in staat om games te streamen vanaf de PS4 naar een smartphone (van Sony) of PS Vita. Maar straks dus ook naar een computer met Windows of OS X.

De volgende update voor PlayStation 4 zal 3.50 zijn. De update zal meer dan alleen de extra Remote Play-functies met zich meenemen. Gamers krijgen ook de kans zichzelf als offline te presenteren, de Dailymotion-app, kunnen evenementen inplannen en kunnen notificaties krijgen over de online bezigheden van hun vrienden. Vanaf morgen begint de gesloten bèta van de nieuwe software, maar Sony geeft aan dat alle PlayStation 4-eigenaren snel met de update aan de slag kunnen. Het is nu nog maar een kwestie van tijd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.