Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO brengt trailer Game of Thrones uit (seizoen 6)

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2016, 9:44 CategorieStreamingdiensten

HBO heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het zesde seizoen van Game of Thrones, die ons laat zien wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Hoewel de beelden enerzijds als een spoiler kunnen worden ervaren, weet je natuurlijk nooit welke richting de schrijvers uiteindelijk op gaan.

Game of Thrones (seizoen 6): check de trailer

Op 24 april gaat het zesde seizoen van één van de beste series van dit moment van start: Game of Thrones. In de onderstaande video krijgen we eindelijk een glimp te zien van wat het zesde seizoen zal brengen. De beelden kun je ervaren als een spoiler, maar de ervaring leert dat de schrijvers van de hitserie nog wel eens ineens een andere kant op kunnen gaan. Laat je dus niets wijsmaken door de onderstaande beelden. De trailer opent met het beeld van een Stark-erfgenaam, met een stem die roept dat “he’s gone”.

Is hij dan daadwerkelijk dood? Die gedachte leeft niet onder de fans van de boeken en de mensen die de afgelopen maanden YouTube hebben afgestruind op zoek naar theorieën en meer. De trailer laat uiteraard nog veel meer personages zien. Zo komen we Daenerys Targaryen, Bran Stark, Ser Davos en Tyrion Lannister nog tegen, samen met Sansa Stark. Het belooft in elk geval een spannend seizoen te worden, die voor het eerst los zal staan van de boeken. Check ook vooral zelf de trailer – er gebeurt namelijk een hoop in twee minuten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.