Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Geen plannen voor digitale games terugbrengen op Xbox One’

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 10:06 CategorieGaming

Microsoft heeft momenteel ‘geen plannen’ om gamers hun digitale games in te laten ruilen voor een tegoed van tien procent van de originele aankoopprijs. Dat laat het bedrijf weten in een reactie op Twitter, waar de eerder opgedoken enquête ter sprake kwam.

Toch niet je digitale games inruilen op Xbox One

De marketing executive van Xbox, Aaron Greenberg, heeft het gerucht dat Xbox One-eigenaars hun digitale games in de toekomst wellicht kunnen inruilen voor tien procent van de originele aankoopprijs, via de Twitter de kop ingedrukt. Daar kwam de eerder opgedoken enquête namelijk ter sprake. De bekende videogameanalist Michael Patcher liet namelijk van zich horen en zei dat Microsoft met vuur aan het spelen was. Daarop reageerde Greenberg met een tweet, waarin staat dat het bedrijf helemaal niet met vuur speelt.

En dus ook niet voornemens is een optie aan te bieden waarbij gamers de mogelijkheid krijgen hun digitale spellen terug te verkopen aan Microsoft voor tien procent van de aankoopprijs. Ook geen de marketingmanager aan verbaasd te zijn over het feit dat die vraag opdook in een officiële enquête van de soft- en hardwaregigant. Waarom die vraag dan überhaupt gesteld werd, is volgens Greenberg omdat Microsoft graag weet wat zijn klanten willen. Desondanks zijn er momenteel geen plannen die feature ook echt daadwerkelijk aan te bieden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.