Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gamestreamingdienst GameFly komt naar LG’s webOS-televisies

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2016, 17:24 CategorieGaming

GameFly, een gamestreamingdienst, zal uitgebracht worden op de webOS-televisies van LG, zo hebben beide bedrijven deze week bekendgemaakt. Voor een vast bedrag per maand krijgen gamers toegang tot een catalogus aan spellen die ze kunnen spelen via de tv.

GameFly op webOS-televisies van LG

GameFly en LG hebben een samenwerking aangekondigd. De gamestreamingdienst zal namelijk in april worden uitgebracht voor de webOS-televisies van de fabrikant. Voor een vast bedrag per maand krijgen gamers toegang tot de dienst. Met de dienst ben je in staat om games naar je televisie te streamen alsof het films of series zijn. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een snelle internetverbinding – het renderen van de graphics en het vertalen van de input wordt namelijk gedaan via servers – krachtige game-pc’s die zijn verbonden met de cloud.

Je kunt GameFly vergelijken met PlayStation Now op PlayStation 4 (nog niet verkrijgbaar in Europa) of Nvidia Geforce Now. Eerder maakte ook Samsung bekend samen te werken met dienst dus, dus ook Samsung-televisies hebben de mogelijkheid games te streamen naar het toestel. Verder is het handig om te weten dat de dienst naar webOS 2.0 en webOS 3.0 komt, je de spellen met een Bluetooth-controller kunt bedienen en dat je te maken krijgt met pakketten (en alleen de games kunt spelen die binnen deze pakketten vallen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.