Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘DVR-functionaliteit komt snel naar Xbox One’

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 16:47 CategorieGaming

Het schijnt zo te zijn dat Microsoft binnenkort een update uitbrengt voor Xbox One, die de DVR-functionaliteit moeten toevoegen aan het gaming platform. Helaas weet de geruchtenmolen nog niet te melden wanneer dat precies moet gaan gebeuren.

Programma’s opnemen met Xbox One binnenkort mogelijk?

Microsoft mag dan wel Windows Media Center achter zich hebben gelaten, dat betekent niet dat het bedrijf helemaal niet meer denkt aan televisieprogramma’s opnemen. Volgens een nieuw gerucht is het namelijk zo dat het bedrijf uit Redmond binnenkort een update uitbrengt voor de spelcomputer annex mediaspeler die het mogelijk maakt tv-programma’s op te nemen. Het is al mogelijk om tv te kijken via de Xbox, wanneer je er een mediabox of iets dergelijks op aansluit, maar opnemen lukt tot op heden nog niet met de console.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de DVR-functies van de Xbox One in de spotlight staan. Zo heeft Microsoft zelf al eens eerder aangegeven met de feature bezig te zijn. Toen werd ook duidelijk gemaakt dat we die ergens in 2016 mogen verwachten. Ook kwam al eerder naar buiten dat je de opgenomen content kan streamen naar een andere kamer in huis en dat je de Xbox niet aan hoeft te laten staan voor het opnemen, omdat het apparaat zelf wakker wordt wanneer het nodig is. Ook zou je kunnen opnemen tijdens het spelen van een game.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.