Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

DTS:X firmware-update voor Yamaha Aventage-receivers beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 21:27 CategorieReceivers

Yamaha heeft vandaag bekendgemaakt de eerder aangekondigde firmware-update voor de in 2016 gelanceerde Aventage-receivers beschikbaar te stellen. De Japanse fabrikant voegt hiermee ondersteuning voor DTS:X toe.

Vanaf vandaag is wereldwijd een belangrijke firmware-update voor de Yamaha Aventage-receivers beschikbaar. De firmware-update kan via de website van de Japanse fabrikant gedownload en via usb geïnstalleerd worden, mocht je geen internetverbinding voor je receiver hebben.

Alleen de RX-A1050, RX-A2050, RX-A3050 en de CX-A5100 modellen uit de Aventage-serie krijgen de update waarmee ondersteuning voor DTS:X toegevoegd wordt. Dit audioformaat is de concurrent van Dolby Atmos en moet een 3D-audiobeleving mogelijk maken. Ook de YSP-5600 soundbar krijgt binnenkort een update waarmee DTS:X toegevoegd wordt.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans de groot
    04 april, 2016 om 1:30

    Waar blijft hij voor Pioneer recivers.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.