Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #39

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het eerste seizoen van Scorpion.

Scorpion (seizoen één)

In de spannende serie Scorpion zien we hoe de afdeling Binnenlandse Veiligheid van de overheid van de Verenigde Staten een een supergenie en zijn bonte team van wonderkinderen in dienst neemt om het land te beschermen tegen een nieuwe generatie terroristen. Deze afdeling heet Scorpion. Supergenie Walter O’Brien heeft een IQ van 197 en zijn vriend Sylvester Dodd wordt omschreven als de ‘menselijke rekenmachine’. Verder heb je nog Happy Quinn (mechanische wonderkind), Toby Curtis (eersteklas zielenknijper) en Paige Dineen.

The Hangover

The Hangover is een film waarin drie vrienden na een avond stappen en iets te diep in het glaasje te hebben gekeken, erachter komen dat hun beste vriend spoorloos is. Wat volgt is een komische film over het nalopen van de gebeurtenissen van de avond ervoor, om zodoende te achterhalen wat er nou precies gebeurd is. Niet lang na het ontwaken komen de mannen onder andere een kip en een tijger tegen in hun hotelkamer en mist één van die kerels (de tandarts…) nog een tand ook. Er zijn ook twee vervolgen uitgebracht, maar die staan niet op Netflix.

Pretty Little Liars (seizoen zes)

Sinds deze week staat eindelijk de laatste aflevering van het zesde seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. In deze serie krijgt een groepje vriendinnen te maken met een stalker die hun geheimen blootlegt als de meiden niet doen wat er van hen verwacht wordt. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben ze (de meesten dan) een carrière opgebouwd, dus zou je kunnen stellen dat alle narigheid achter de rug is. Maar wanneer iedereen wordt teruggehaald naar de plek waar het allemaal begon, begint de ellende weer van voor af aan.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.