Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #38

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het tweede seizoen van Daredevil.

Daredevil (seizoen twee)

Over het eerste seizoen van de televisieserie Daredevil lijken de meningen niet ver uiteen te lopen. Critici en fans zijn het er bijna unaniem over eens dat dit één van de beste superheldenseries ooit gemaakt is en dat vooral vanwege zijn rauwheid, dat prima afsteekt tegen de rest van het (vaak komische, maar bovenal minder serieuze) Marvel-universum waarin de serie zich ook afspeelt. In seizoen twee maken we kennis met meer vijanden, helden en anti-helden dan in het eerste seizoen. Check hieronder de laatst vrijgegeven trailer.

John Carter

John Carter is een veteraan van de Amerikaanse Burgeroorlog die zijn leven zo normaal als mogelijk wil leven in het jaar 1868. Op een gegeven moment vraagt het leger of hij zich bij hen wil voegen, maar dat weigert Carter. Hij wordt daar voor opgesloten, maar weet ook te ontsnappen. Tijdens het wegrennen, weet Carter zich te verstoppen in een grot, waar een bijzonder persoon een speciale medaillon vasthoudt. Wanneer Carter dat ding aanraakt, bevind hij zich ineens op een plek waar de wonderen de wereld nog niet uit zijn…

Awakenings

Awakenings is een bijzondere film met Robin Williams en Robert DeNiro in de hoofdrol. DeNiro speelt een patiënt die al dertig jaar in een coma ligt, maar uiteindelijk wordt geholpen door het personage dat Williams speelt. Williams speelt de dokter van de patiënt, die samen een ongewone relatie krijgen, waarin de patiënt leert van de dokter en de dokter van de patiënt. Over de film lijken de kijkers het unaniem eens te zijn: dit verhaal is er eentje om niet snel te vergeten, omdat het onderwerp van de film zo lekker anders is dan gebruikelijk.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.