Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #36

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder andere het vierde seizoen van House of Cards.

House of Cards (seizoen vier)

Eindelijk staat het vierde seizoen van House of Cards online bij Netflix. Je kunt nu eindelijk te weten komen hoe de escapes van Frank en Claire Underwood vergaan in deze spannende serie, die, toegegeven, in het derde seizoen wat steken liet vallen. Wellicht werd dit bewust gedaan, zodat er opgebouwd kon worden naar het vierde seizoen en krijgen we een spetterende show te zien. Als we de onderstaande trailer mogen geloven, dan gaat het er hard aan toe en lijkt Frank in elk geval op een gevaarlijk punt te staan: de man heeft weinig te verliezen…

Bolt

Bolt, een vrolijke witte shepherd, leeft al heel zijn leven op een filmset en is de ster van een actievolle televisieserie. In die serie beschikt de hond over enkele superkrachten. Wanneer Bolt per ongeluk wordt gescheiden van zijn vertrouwde locatie, moet hij samenwerken met zijn nieuwe vriendin Mittens (een kat) en vriend Rhino (een hamster) om weer heelhuids thuis te komen. Op weg naar huis realiseert Bolt zich een aantal dingen – niet alles in de televisieserie is namelijk echt. Gelukkig heeft hij nog altijd zijn nieuwe vrienden om zich heen.

30 Degrees in February (één seizoen)

Steeds meer Zweedse mensen reizen af naar Thailand. Dit jaar zal dat aantal rond de zeshonderdduizend gaan liggen – bijna zeven procent van de Zweedse bevolking is dan in het warme land geweest. Bijna iedereen in het land kent wel iemand die in Thailand geweest is. Zij zijn de nieuwe emigranten. Net zoals dat wel vaker bij emigranten voorkomt, heb je er mensen bij zitten die iets ontvluchten, terwijl andere mensen hun dromen achterna gaan. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zoeken geluk. En uiteindelijk een beter leven.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.