Controller-app Bluesound krijgt grote update

24 maart 2016 1 Minuut 3 Reacties
Bluesound-controller-app

Bluesound heeft deze week een grote update voor zijn controller-app uitgerold. Met deze app kunnen de speakers van het bedrijf bediend worden en heb je toegang tot diverse streamingdiensten. De nieuwe versie van de app krijgt onder meer de functie SmartPlay.

Bluesound controller-app vernieuwd

De nieuwe app is de grootste update tot op heden en daarom krijgt hij de naam BluOS 2.0. Volgens het bedrijf zorgt de nieuwe applicatie voor meer gebruiksgemak en een verbeterde muziekervaring. Eén van de nieuwe features is SmartPlay. Hiermee kan de app met je meedenken, zodat er altijd iets te luisteren is en je eenvoudig de beste muziek voorgeschoteld krijgt. Zo weet de app middels SmartPlay bijvoorbeeld dat wanneer je de eerste twee tracks van een album overslaat dat je waarschijnlijk wel naar de rest wilt luisteren en wordt de afspeellijst met de rest van de tracks gevuld.

Verder zijn er nog een aantal interessante verbeteringen doorgevoerd. Zo is Radio Paradise, een reclamevrij radiostation dat veel in winkels gebruikt wordt, nu als bron beschikbaar en heb je voortaan maar één app nodig om zowel NAD- als Bluesound-producten te bedienen. Voorheen was er ook nog een aparte NAD-app. Ook het uiterlijk van de applicatie heeft een make-over gekregen en kunnen gebruikers van de Apple Watch de app op hun pols bekijken.

De BluOS 2.0-app kan gratis gedownload worden op apparaten met minimaal Android 4.0 of iOS 7.

Reacties (3)