Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen introduceert BeoHome Design-app

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 22:28 CategorieSoftware

Bij de aankoop van een tv of een luidsprekersysteem is het altijd lastig inschatten hoe het eruit zal zien in je woonkamer, maar Bang & Olufsen heeft daar iets op gevonden. De Deense fabrikant, die we natuurlijk kennen van de designproducten, heeft een speciale applicatie uitgebracht waarmee je de apparatuur van het bedrijf reeds in je woonkamer kunt plaatsen.

De nieuwe BeoHome Design-app, welke helaas alleen nog beschikbaar is voor de iPad, maakt het mogelijk de BeoSound-, BeoLab- en BeoVision-systemen van het bedrijf in je eigen ruimte te plaatsen. De werking is vrij eenvoudig; richt de camera van je iPad op de ruimte waar de apparatuur moet komen en kies vervolgens welke apparatuur je hier graag zou willen plaatsen. Je kunt spelen met de exacte plaatsing en afwerking van de producten zelf.

BeoHome-Design-app1

Daarnaast kun je gebruikmaken van de Room Builder-functie. Hiermee kun je reeds ontworpen plattegronden selecteren en deze naar eigen wens aanpassen om zo je eigen ruimte te creëren. De app plaatst hier de apparatuur en meubels in zodat je een virtuele weergave van de beoogde ruimte krijgt. Je kunt de BeoHome Design-applicatie gratis uit de app store downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.