Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple kondigt nieuwe versie tvOS aan

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2016, 18:38 CategorieMediaspelers

Apple heeft vandaag in de VS een nieuwe versie van tvOS aangekondigd. De belangrijkste aankondigingen stonden in het teken van de bediening middels Siri. Zo moeten meer apps stembediening ondersteunen.

Nieuwe versie tvOS voor Apple TV

Mappen

Een andere belangrijke vernieuwingen is mappen op je home screen. Je kunt applicaties en media voortaan ordenen op je homescreen, bijvoorbeeld in een map met alle streamingdiensten.

Dicteren

Wanneer je gebruikmaakt van Siri dan wordt het mogelijk om te dicteren. Zo kun je bijvoorbeeld Siri je e-mailadres of wachtwoord laten invullen of direct zoeken in de App Store. Mocht je niet willen dicteren dan is het goed om te weten dat de Apple TV voortaan Bluetooth-toetsenborden ondersteunt.

Foto’s

Daarnaast wordt het mogelijk om je complete iCloud fotobibliotheek en je Live Photos te bekijken via de Apple TV mediabox. Dit zijn alle foto’s die je met je iPad, iPhone of Mac genomen hebt.

Beschikbaarheid

Apple belooft de nieuwste versie van tvOS (versie 9.2) vandaag al uit te rollen naar alle apparaten. Je kunt de update dus direct verwachten.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.