Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple werkt aan tv-serie over app-ontwikkelaars’

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2016, 14:24 CategorieStreamingdiensten

Apple is achter de schermen bezig om een televisieserie te maken over app-ontwikkelaars. Dat is door Apple-directeur Eddy Cue bevestigd.

Will.i.am

Het wordt de eerste eigen tv-serie van Apple. Sommige namen die bij het project betrokken zijn, zijn welbekend: Will.i.am van de Black Eyed Peas, en Howard T. Owens. Ook Ben Silverman zou iets met de nieuwe serie te maken hebben.

Apps

Het verhaal over de nieuwe Apple-serie is verschenen in The New York Post. Dit artikel vermeldt geen andere details over de televisieserie, alleen dat het over apps en app-ontwikkelaars gaat. Het artikel vermeldt dat bij Apple niemand wil ingaan over wat voor detail dan ook, zoals de financiering, de naam van de serie, de tijdlijn, verhaallijnen, lengte van de afleveringen of hoe mensen de show kunnen bekijken.

Apple-apparaten

Eddy Cue meldt alleen dat he bedrijf de serie zal verspreiden via zijn eigen apparaten. Hij bevestigde ook dat Apple er dieper in is betrokken dan alleen als sponsor. “We lenen de show niet alleen onze naam, het is meer dan dat”, zegt hij in de krant.

Hoe het zit met de plannen voor een serie met Dr. Dre, die voor Apple werkt, is in het verhaal nergens vermeld.

Videostreamingdienst

Of de eerste tv-serie moet worden gezien als een eerste opstapje naar een eigen video- en tv-streamingdienst, is nog ongewis. Wellicht test Apple met deze serie de ontvangst van zo’n service. Een eerdere poging om op audio-gebied zoiets te doen, is niet erg geslaagd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.