Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears introduceert Red Bull Shockwave UE MEGABOOM

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2016, 15:53 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears (UE) kondigt vandaag een limited edition aan van zijn draadloze en draagbare UE MEGABOOM-speaker, de UE MEGABOOM Red Bull Shockwave Edition. Deze limited edition is ontworpen in samenwerking met de Red Bull Music Academy.

De totstandkoming van de speciale limited edition draadloze speaker betekent tevens de aftrap van een lokaal partnership tussen Red Bull Music Academy en UE. Zo zal UE als officiële ‘music partner’ verbonden zijn aan de eerste Nederlandse editie van het muziekevent Red Bull Music Academy (RBMA) Culture Clash. Deze multiculturele muzikale battle vindt plaats op donderdag 26 mei in Ahoy Rotterdam. Daar zullen vier artiestencollectieven, met daarin onder andere Typhoon en Mr Polska, volgens de traditie van de Jamaicaanse Soundsystem-cultuur strijden om het muzikale hart van het aanwezige publiek.

Red Bull Shockwave UE MEGABOOM-1

De speaker is ontworpen in de kleuren van Red Bull en levert het 360-graden geluid waar UE bekend om staat. Verder beschikt de mobiele speaker over de vertrouwde akoestische skin, die zowel waterproof (IPX7 gecertificeerd) als vlekbestendig is. Met een gewicht van minder dan 900 gram is de UE MEGABOOM draagbaar en ideaal voor spontane en harde feestjes. De speaker beschikt over een oplaadbare accu die tot 20 uur mee gaat en heeft een Bluetooth-bereik van 30 meter. Daarnaast kan het volume eenvoudig verdubbeld worden met een tweede UE MEGABOOM of andere UE-speaker via de draadloze Double Up-functie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.