Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

The Punisher goed te zien in Daredevil seizoen 2-trailer

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 9:10 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft eindelijk de eerste trailer vrijgegeven van het tweede seizoen van Daredevil, waarin vijand The Punisher goed in beeld wordt gebracht. The Punisher wordt gespeeld door Josh Bernthal, die we kennen uit onder meer The Walking Dead.

Daredevil keert binnenkort terug

In de eerste trailer voor het tweede seizoen van Daredevil, dat exclusief te zien zal zijn op Netflix, maken we goed kennis met The Punisher. In de onderstaande video zien we hoe de vijand, gespeeld door acteur Josh Bernthal (The Walking Dead), deuren intrapt en objecten opblaast en Daredevil de boodschap meegeeft dat het niet lang duurt voordat de superheld zelf een superschurk wordt. De indruk die de trailer achterlaat is in elk geval goed: het lijkt erop dat niemand zich in zal houden dit aankomende seizoen.

Wat verder opvalt is dat ook de makers van dit tweede seizoen een klein beetje Batman achterna gaan. Daar waar eerder een serie als Arrow (op basis van de Green Arrow van concurrent DC Comics) de kritiek kreeg te verduren dat het Batman met pijl en boog was, lijkt dit toch echt een blinde Batman te gaan worden. The Punisher zegt dat Daredevil een lafaard is, omdat hij niemand doodt – dezelfde woorden worden ook heel vaak naar het hoofd van Batman gegooid. Ook de sfeer is veel meer duister, in vergelijking met het eerste seizoen.

18 maart keert de serie terug.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.