Samsungs Ultra HD Blu-ray-speler eerder in de verkoop

10 februari 2016 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-UBD-K8500-2

De Ultra HD Blu-ray-speler van Samsung, met het modelnummer UBD-K8500, is in de Verenigde Staten een maand eerder in de verkoop gegaan dan gepland. In één winkel is de speler al uitverkocht, terwijl de 4K Blu-ray-discs nog even op zich laten wachten.

Samsung UBD-K8500 Ultra HD speler al in de verkoop gegaan

Hoewel de Ultra HD Blu-ray-speler van Samsung pas in maart verkocht zou worden in de Verenigde Staten, blijkt de speler nu al verkrijgbaar te zijn in enkele winkels. Het gaat hier om de Samsung UBD-K8500, die eerder werd aangekondigd tijdens de IFA van vorig jaar. Later kwam de speler nogmaals in het nieuws, dankzij de CES 2016. Daar maakte Samsung bekend dat de speler in maart 2016 te koop zal zijn in de VS, voor een prijs van 399 dollar. Maar dat is nu dus al een maand eerder gebeurd, in verschillende winkels.

Sterker nog: in één winkel is de speler zelfs al uitverkocht. Die winkel kreeg op 5 februari de eerste levering en binnen een mum van tijd waren alle Blu-ray-spelers al de deur uit. En dat terwijl er eigenlijk nog helemaal geen 4K Blu-ray-discs in de winkels liggen. Je kunt nu al wel enkele films vooruitbestellen, maar dan nog komen die niet eerder dan 1 maart binnen. Wel is het mogelijk om met de UBD-K8500 Ultra HD content te bekijken van videostreamingdiensten (zoals Netflix en Amazon) en kun je er gewone Blu-rays mee afspelen.

Reacties (3)