Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray speler in april te koop voor 499 euro

11 februari 2016 1 Minuut 6 Reacties
Samsung-UBD-K8500-2

Samsung heeft vandaag tijdens een persconferentie in Monaco diverse details over de 2016 home cinema line-up gedeeld. Zo liet de Koreaanse fabrikant weten dat de UBD-K8500, de eerste Ultra HD Blu-ray speler van het bedrijf, vanaf begin april in de Nederlandse winkels ligt.

Deze speler heeft een gebogen design meegekregen en voldoet aan alle standaarden van de Ultra HD Blu-ray-specificatie. Zo kun je er ook normale Blu-ray’s en dvd’s mee afspelen, is Digital Bridge aanwezig zodat je films eenvoudig ook op andere apparaten kunt kijken, is er ondersteuning voor 10-bit-materiaal en High Dynamic Range (HDR), en is er een uitgeklede versie van de Samsung Smart Hub met toegang tot Netflix 4K aanwezig. Daarbij is de speler voorzien van een HDMI-uitgang, een optische uitgang, 3D-weergave, dual band WiFi, Multiroom Link en een optie om materiaal dat op een disc staat naar usb te kopiëren.

De Samsung UBD-K8500 krijgt een prijs van 499 euro mee. Dat is aardig wat geld maar voor dit bedrag krijg je ook de Ultra HD Blu-ray-versie van The Martian (met Matt Damon) ter waarde van 40 euro gratis. 20th Century Fox heeft daarbij laten weten dat we vanaf maart 10 Ultra HD Blu-ray films van de studio in de Nederlandse winkels kunnen verwachten.

Lees ook onze Samsung UBD-K8500 review.

Reacties (6)