Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

RIVA Audio lanceert Bluetooth luidspreker RIVA S

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 15:08 CategorieLuidsprekers

RIVA Audio, het lifestylemerk van Audio Design Experts, Inc., kondigt de lancering van de RIVA S aan, een draadloze mobiele Bluetooth luidspreker. De RIVA S beschikt onder meer over TrueWireless technologie voor een echte stereo-ervaring, de eigen Trillium audiotechnologie en ADX audio drivers, en de mogelijkheid om andere toestellen op te laden via de Charge Out-functie.

De RIVA S biedt een batterijduur van meer dan 13 uur aan 73dB en meer dan 5 uur met het volume maximaal aan 94dB. De luidspreker krijgt een IPX4-label mee waarmee wordt aangeduid dat het toestel vanuit elke richting spatwaterdicht is. En de TrueWireless technologie tilt de soundbeleving nog een niveau hoger wanneer je twee RIVA S speakers synchroniseert er er een fysiek linker- en rechterkanaal voor stereo ontstaat.

RIVA Audio blijft trouw aan de eigen Trillium audio-technologie van ADX. De unieke Trillium audioprocessing verdiept de audio-ervaring terwijl de kracht van het audiosignaal zonder veel compressie wordt gereproduceerd. De speaker beschikt over 3 full-range, op maat gemaakte, 40mm ADX drivers en 4 aangepaste dubbele basradiatoren die aangedreven worden door een versterker met 30 Watt vermogen.

RIVA-Audio-Riva-s

De draadloze Bluetooth geluidskwaliteit is daarbij nog verbeterd dankzij de AptX-technologie. De speaker is voorzien van talrijke handige functies, zoals een speakerphone die heldere conference calls mogelijk maakt met zijn technologie die noise en echo onderdrukt, een USB Charge Out waarmee je mobiele apparaten kan opladen. RIVA Audio voorziet de bediening van de luidspreker met gebruiksvriendelijke capacitieve druktoetsen, die ook in het donker opvallen. De RIVA Audio-app laat de gebruiker dan weer toe om zijn luisterervaring te beheren van op zijn smartphone of tablet. De RIVA Audio-app is gratis beschikbaar voor iOS via de App Store of voor Android via Google Play.

De RIVA S is beschikbaar bij geselecteerde RIVA-dealers aan een adviesprijs van 249 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.