Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Q Acoustics lanceert Media 7000 2.1-luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 21:20 CategorieHome cinema sets

Q Acoustics heeft deze week in het Verenigd Koninkrijk het Media 7000 luidsprekersysteem aangekondigd. Dit 2.1-kanaals systeem komt met componenten van het Q7000i-systeem maar beschikt over een nieuwe versterker.

De nieuwe versterker is de Q-AVA, een stereoversterker met ingebouwde DAC. Deze is voorzien van twee optische inputs, een analoge input en Bluetooth voor het draadloos streamen van audio.

Qua speakers zien we de 7000i satelliet luidsprekers terug, vergezeld door de 7070Si subwoofer. De satellieten zijn voorzien van twee 75mm ultra long throw mid//bass drivers een 25mm tweeter. De luidsprekers kunnen middels de meegeleverde standaard aan de muur of het plafond bevestigd worden. De subwoofer komt met een 8-inch driver.

Ondanks het kleine formaat van het luidsprekersysteem belooft Q Acoustics grootse prestaties met een kamervullend geluid.

Het Q Acoustics Media 7000 luidsprekersysteem moet in mei op de markt verschijnen voor 800 Britse ponden. De prijzen in euro’s zijn nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.