Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijzen bekend van de Samsung Serif TV

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 11:50 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft bekendgemaakt wat de verschillende modellen van de Samsung Serif TV moeten gaan kosten. De goedkoopste versie kost 699 euro. Deze televisieserie is ontstaan uit een samenwerking tussen de Koreaanse fabrikant en designteam Ronan & Erwan Bouroullec.

Dit is wat de Samsung Serif TV zal gaan kosten

Omdat televisie er vaak grofweg hetzelfde uitzien, wilde Samsung eens wat anders presenteren. Het resultaat van die gedachte is de Samsung Serif TV, omschreven als de ‘mooiste tv ooit‘. De televisie wordt ook omschreven als een ‘statement piece’, die is ontworpen door het beroemde designduo Ronan en Erwan Bourroullec, en eentje die de trend breekt van steeds dunner wordende tv’s. Wanneer je de televisie van de zijkant bekijkt, dan zie je de ‘I’ van het lettertype Serif – dat is ook meteen waar de naam van de modellen vandaan komen.

De Samsung Serif TV kan met en zonder pootjes worden neergezet, vanwege de stevige onderkant van het toestel. Daarnaast biedt de tv de ‘curtain mode’. Dat is een variant op de stand-by modus, die abstract beeld toont gebaseerd op live TV beelden. De Serif TV heeft drie formaten. De Serif TV Mini (24 inch) heeft een verkoopadviesprijs van 699 euro (beschikbaar in ivoorwit en rood); de Serif TV Medium (32 inch) 999 euro (beschikbaar in ivoorwit en donkerblauw); en de Serif TV (40 inch) 1499 euro (beschikbaar in ivoorwit en donkerblauw).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.