Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Orange Is the New Black krijgt nog drie seizoenen

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 16:18 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft bekendgemaakt dat Orange is the New Black wordt voorzien van drie extra seizoenen, nog voordat het vierde seizoen van start gegaan is. Netflix-abonnees kunnen dus tot en met 2019 genieten van de serie, die dan in z’n zevende seizoen zit.

Orange is the New Black tot en met 2019 op Netflix

Netflix heeft middels een persbericht duidelijk gemaakt dat de serie Orange is the New Black tot en met tenminste 2019 kan rekenen op nieuwe seizoenen. Abonnees van de videostreamingdienst kunnen in juni het vierde seizoen bekijken en daarna dus rekenen op nog drie seizoenen. Seizoen vijf zal in 2017, seizoen zes in 2018 en seizoen in 2019 verschijnen. Orange is the New Black is sinds 2013 te zien op de streamingdienst en wordt beschouwd als één van de meest succesvolle shows, terwijl het gros het derde seizoen vond tegenvallen.

Jenji Kohan, de verantwoordelijke voor de serie, is er in elk geval heel blij mee.

Three more years! Not quite a political term, but still plenty of time to do some interesting things. In some cultures, ‘May you lead an interesting life,’ is a curse, but I don’t live in those cultures. Here’s to keeping it interesting. Thanks Netflix! Both thanks and you’re welcome Lionsgate!

Orange is the New Black heeft ook al enkele prijzen in de wacht gesleept. Op 17 juni is seizoen vier te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.