Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Netflix-wachtwoord delen met geliefde is grote stap in de relatie’

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2016, 13:19 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft in de Verenigde Staten een amusante enquête gehouden over de invloed van de streamingdienst op liefdesrelaties. Meer dan de helft van de mensen in beginnende liefdesrelaties vindt het ‘een grote stap’ als het Netflix-wachtwoord met de ander wordt gedeeld.

Serieuze relatie voor de tv

Dat betekent dat de relatie serieus is, vindt 51 procent van de ondervraagde Amerikaanse Netflix-klanten. Alleen in een exclusieve relatie wordt dit soort informatie met de geliefde gedeeld. Voor de enquête heeft Netflix iets meer dan duizend Amerikaanse Netflix-klanten ondervraagd tussen 18 en 39 jaar.

Dezelfde Netflix-series

Uit de enquête blijkt dat 27 procent van de ondervraagden het belangrijk vindt dat ze dezelfde series leuk vinden. En een kwart vindt anderen aantrekkelijker als blijkt dat ze naar dezelfde tv-shows kijken.

Show for show

Bijna tweederde van de geënquêteerden blijkt met zijn betere helft te onderhandelen wat er gekeken wordt, en 35 procent blijkt een soort compromis te hebben gevonden: ‘show for show’. Dat houdt in dat om de beurt met z’n tweeën wordt gekeken naar een serie of film die de ander leuk vindt. Ik kijk naar jouw serie, als jij naar de mijne kijkt.

Leren over je partner voor de tv

Zestig procent van de ondervraagden vindt het leuker om samen naar shows te kijken op televisie, en dertig procent vindt het fijn om nieuwe dingen over zijn partner te leren tijdens het televisiekijken.

Netflix heeft een aardige infographic uitgebracht over de voorkeuren van zijn klanten. Die hebben we hieronder overgenomen. Wil je zelf meer weten over de beste, nieuwe Netflix-series en -films om met je geliefde te kijken, dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij onze wekelijkse Netflix-rubriek.

Netflix relaties

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.