Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marshmallow onderweg naar Nvidia Shield

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2016, 9:20 CategorieGaming

Het heeft even geduurd, maar de daar is die dan: de update die Marshmallow naar de Nvidia Shield-mediaspeler brengt. Hij is nu te downloaden. Nu kunnen gebruikers per app aangeven tot welke features ze toestemming geven en welke niet en natuurlijk nog veel meer.

Download nu Marshmallow voor Nvidia Shield

Het is vanaf nu mogelijk om Marshmallow te downloaden voor de Nvidia Shield. Dit is de nieuwste versie van Android voor de mediaspeler, die een aantal dingen gaat veranderen. Zo kunnen gebruikers nu per app aangeven tot welke functies zijn toegang geven en welke niet, is het mogelijk om ook externe harde schijven te gebruiken (en te versleutelen) en is het mogelijk een account in te stellen met je stem, wanneer ook je smartphone gekoppeld is. Daarnaast is ook de interface van Android TV flink opgeschoond.

En dat laatste betekent dat je sneller bij de apps komt die je nodig hebt – apps die je al hebt of nog wil downloaden. Nvidia Shield biedt vanaf nu ook ondersteuning aan voor de Vulkan-api (een verbeterd open source framework voor gaming), maar tot nu toe is er nog geen spel dat daar gebruik van maakt. De update naar Marshmallow zorgt er voor dat er weinig visuele dingen vervangen (net als op smart devices) en zorgt meer voor een verbetering onder de motorkap. Je kunt de update nu downloaden vanuit de instellingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.