Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe en Spectral slaan handen ineen

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2016, 21:10 CategorieAlgemeen

De Duitse elektronicaproducent Loewe en de eveneens Duitse meubelfabrikant Spectral slaan de handen ineen. Beide fabrikanten van premium-producten spannen zich in om meubels op de markt te brengen waarin de televisies en andere producten van Loewe perfect worden verwerkt.

Smart furniture

Kabels zul je er niet in tegenkomen; daarin heeft Spectral zich al geruime tijd gespecialiseerd met AV-meubelen waarin je smartphones en tablets kunt opladen. Smart furniture, noemt Spectral dit; je ziet nergens een kabel, maar de elektronica is toch zeer aanwezig.

Spectral Loewe 3

 

Kabels en speakers onzichtbaar

Speakers en soundbars worden compleet onzichtbaar in meubels weggewerkt, terwijl de bekabeling van alle met de tv verbonden apparatuur volledig onzichtbaar wordt gemaakt. Op een plaatje met een Loewe-televisie dat bijna bovenop een Spectral-meubel lijkt te zweven, is goed te zien hoe dat werkt en hoe strak dat eruit ziet.

Draaibare schermen

De meubels van Spectral worden aangepast aan de grootten van de televisies. De AV-meubels zijn in drie verschillende formaten te krijgen. Ook wordt voorzien in een aantal kleuren. Omdat de televisies van Loewe op een soort buis worden gezet, waarin de kabels zijn weggewerkt, kunnen de schermen worden gedraaid.

Spectral Loewe 2

 

Strak en modern

Strak en modern: dat zijn begrippen waarin beide fabrikanten elkaar prima kunnen vinden. De speciale Loewe-meubels van Spectral worden deze en volgende maand gepresenteerd op drie beurzen in Hannover, Leipzig en Düsseldorf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.