LG toont commercial voor Signature 4K oled tv’s

03 februari 2016 1 Minuut 2 Reacties
LG-oled-2016

De commercial is gemaakt ter promotie van de nieuwe Signature G6-serie oled tv's van LG en we zien onder meer Hollywood-grootheid Liam Neeson terug in de hoofdrol.

De gedachte achter de commercial is het streven van LG om te gaan voor de meest revolutionaire display-technologie. In de commercial zien we het vlaggenschip voor 2016 terug; de G6, bestaande uit de 65-inch OLED65G6 en de 77-inch OLED77G6. Liam Neeson is ‘de man van de toekomst’ die de taak heeft om de toekomst van televisie naar de hedendaagse consument te brengen.

In vele opzichten zijn de G6-serie modellen van LG ook van de toekomst. Zo zijn ze maar een paar millimeter dun, beschikken ze over een oled-paneel dat voor zeer diepe zwartwaarden en een natuurlijke kleurweergave zorgt, komen ze met het webOS 3.0-platform en zijn ze voorzien van een geavanceerd audiosysteem. Natuurlijk kan ook de hoge 4K Ultra HD-resolutie niet ontbreken, en is er ondersteuning voor HDR (high dynamic range). Bekijk ook de complete 2016 LG oled tv line-up.

Reacties (2)