Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG toont commercial voor Signature 4K oled tv’s

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 12:33 CategorieOled tv's

Elk jaar laten fabrikanten zich in de reclameblokken tijdens de Amerikaanse Super Bowl van hun beste kant zien, met peperdure en fraaie commercials. LG laat dit jaar ook van zich horen, met een commercial die in het teken staat van de nieuwste oled tv’s van het bedrijf.

LG commercial Signature oled

De commercial is gemaakt ter promotie van de nieuwe Signature G6-serie oled tv’s van LG en we zien onder meer Hollywood-grootheid Liam Neeson terug in de hoofdrol. De gedachte achter de commercial is het streven van LG om te gaan voor de meest revolutionaire display-technologie.

In de commercial zien we het vlaggenschip voor 2016 terug; de G6, bestaande uit de 65-inch OLED65G6 en de 77-inch OLED77G6. Liam Neeson is ‘de man van de toekomst’ die de taak heeft om de toekomst van televisie naar de hedendaagse consument te brengen.

In vele opzichten zijn de G6-serie modellen van LG ook van de toekomst. Zo zijn ze maar een paar millimeter dun, beschikken ze over een oled-paneel dat voor zeer diepe zwartwaarden en een natuurlijke kleurweergave zorgt, komen ze met het webOS 3.0-platform en zijn ze voorzien van een geavanceerd audiosysteem. Natuurlijk kan ook de hoge 4K Ultra HD-resolutie niet ontbreken, en is er ondersteuning voor HDR (high dynamic range).

Bekijk ook de complete 2016 LG oled tv line-up.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans de groot
  03 februari, 2016 om 23:25

  Ik wacht het allemaal wel af of dit niet gaat mislukken je moet er wel geld voor over hebben de jongeren in ieder geval niet.

  • Peter
   04 februari, 2016 om 11:03

   In 1998 kwam bij ons de eerste plasma binnen. 40,000 gulden..
   Het was een 42″ Akai, res. 852*480 en 6 bits. Super slecht beeld.

   In 2002 hadden we verschillende modellen. De Sony had goed beeld, maar was toch 7000 E.

   Nu heb je, als je even zoekt, een Samsung full-HD, 60″ voor 998 E

   De oleds waren 3 jaar geleden 12,000, nu heb je ze al vanaf 2000.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.