Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Google voegt Podcasts deze maand toe aan Google Play’

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2016, 20:09 CategorieStreamingdiensten

Als de geruchten kloppen dan zal Google later deze maand Podcasts gaan introduceren voor Google Play Music. Dat meldt althans een populaire podcastmaker. Google heeft nog geen releasedatum vrijgegeven voor de nieuwe functie.

Gerucht: Podcasts komen deze maand naar Google Play Music

Het is al even bekend dat Google eraan werkt podcasts naar Google Play Music te brengen. Nu is echter het gerucht opgedoken dat de functie deze maand nog wel eens gelanceerd kan worden. Tenminste, als we podcastmaker mogen geloven. Bill Simmons, van de BS Podcast, zegt dat zijn programma in elk geval beschikbaar is op de dienst “wanneer die later deze maand wordt gelanceerd”. Het is niet gek om te denken dat Google podcastmakers alvast op de hoogte brengt van de release, zodat er straks direct content beschikbaar is.

Dus het is ook niet gek om te denken dat Simmons al meer weet dan de rest van het internet en per ongeluk zijn mond voorbij heeft gesproken – in elk geval nog voordat Google de datum naar buiten heeft gebracht van de release van de feature. Later heeft Simmons de tweet waarin deze informatie stond helaas verwijderd, dus die kunnen we niet meer bekijken. Maar het is wel een beetje vreemd en geeft de indruk af dat de beste man toch echt zijn mond voorbij heeft gepraat. Het is nu wachten op de aankondiging van zoekmachinegigant Google.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.